Gretan laulustudio

Lämminsydämistä lauluopetusta taidolla, kokemuksella ja tyylillä

Reetta opettaa laulutekniikkaa ja lauluilmaisua omassa syksyllä 2016 perustetussa Gretan laulustudiossaan ja kursseilla eri puolella Suomea. Erityisen mielellään hän opettaa näyttämölauluun ja -ilmaisuun liittyviä erilaisia tyylejä klassisesta kevyempään pop-, iskelmä- ja teatterilauluun. Hänen oppilainaan on ammattilaisia, alalle aikovia ja myös harrastajia kaikissa ikäluokissa.  

 

Reetta Ristimäki on kokenut ja osaava laulupedagogi. Hän on itse laulanut nuoresta pitäen musiikkia monissa eri tyyleissä ja työskennellyt näyttämömusiikin parissa jo 25 vuotta. Reetta on suorittanut korkeakoulutason laulupedagogin pätevyyden Sibelius-Akatemiassa. Sen lisäksi hän on täydentänyt opettajan taitojaan opiskelemalla mm. eri laulutekniikoihin ja -tyyleihin keskittyvää Jo Estill -tekniikkaa englantilaisten opettajien (Tim Richards, Ian Nicholas, Helka Westmark ja Ann-Marie Speed) johdolla vuodesta 2011.

 

Reetta toimi Helsingin ammattikorkeakoulun, Metropolian (entinen Stadia) päätoimisena lauluopettajana koulutuksen alkaessa  2000-2003. Hän opetti laulutekniikkaa, laulupedagogiikkaa ja mm. Lied-ilmaisua, mutta rakensi myös tulevien laulupedagogien opintosuunnitelmaa ja oppilaitoksen konserttikäytäntöjä. Hän on opettanut myös yksityisoppilaita vuosien varrella aina teatterityöltä ehtiessään.  Reetta on Laulupedagogit ry:n jäsen. 

 

  • Gretan laulustudio sijaitsee Helsingissä Merihaassa

  • Laulutunnin kesto on sopimuksen mukaan yleensä 30-60 minuuttia ja se hinnoitellaan keston mukaan.

  • 60 minuutin mittaisen tunnin hinta on 50 € (+ alv 24 %)

  • Oppilaaksi voi hakeutua ottamalla kontaktia puhelimella (+358 50 3803050) tai lähettämällä mailia reetta.ristimaki@gretaproductions.fi