Salakapakka Musta mirri

SALAKAPAKKA MUSTA MIRRI 

                                            &

100 VUOTTA KIELTOLAISTA -TARINAKONSERTTI 

 

Schlagereita, kuplettaja ja vintage-musiikkia 1920-luvun riehakkaassa salakapakkatunnelmassa. Humoristiseen ja nostalgiseen kabaree-esitykseen on koottu sukkelia sutkauksia ja enimmäkseen koomisia kappaleita kieltolain ajalta. Vauhdikas tarinakonsertti esittelee 1920-luvun Helsinkiläistä elämänmenoa musiikin lisäksi myös aikakauden kuvin, anekdootein ja lehtileikkein. Käsittelyssä ovat mm. jatsitytöt, kova tee, jatsityttöjen kahvilaelämä ja kaupunkilaisten innostus autoiluun. Esitykset Kapsäkissä 27.9.

 

Kapsäkin Show & Dinner esityksissä 11-12.12. koetaan villit tanssi-illalliset vanhaan kunnon Napanderin tyyliin. Yleisölläkin on lupa pukeutua 20-luvun tyyliin ja tanssia, tanssia, tanssia!!!

 

Esityksen muusikot ovat epookkitaidoistaan tunnettuja huippuammattilaisia. Konsertti sivuaa myös maineikkaan Dallapé-orkesterin historiaa. Onhan yksi sen esiintyjistä Dallapén nykyinen keulakuva Juha "Hosse" Hostikka. Reetta Ristimäki tunnetaan erityisesti immersiivisistä historiaa luotaavista musiikkiteatteriesityksistään, kuten Kabaree Berlin, Palava kaupunki, Vihan kevät ja Stadi 1918. Marko Puro, Sara Puljula ja Jukka Ojala ovat maan teatterimuusikoiden kärkijoukkoa. 

 

Esityksen kupliva burleskimainen energia ja pilke silmäkulmassa nostattavat hymyn huulille ja laittavat jalan vipattamaan. 

Tilaa esitys!

Voit valita viiden hengen kokoonpanon tai kolmen hengen trion. Myös kesto on muokattavissa esimerkiksi 2 h (sis. väliajan) tai 1,15 minuuttia ilman väliaikaa. Halutessa esityksen voi tilata myös lyhyempänä tai useammassa pätkässä. 

100 vuotta kieltolaista -tarinakonsertti

Su 27.10. klo 15 @ Kapsäkki

Salakapakka Musta mirri

Ke 11.12. klo 19 @ Kapsäkki,pikkujoulu

To 12.12. klo 19 @ Kapsäkki, pikkujoulu