Salakapakka Musta mirri

salakapakka_FB.png

SALAKAPAKKA MUSTA MIRRI

Esitykset:

LA 31.10.2020

klo 17:30

@Bastion Bistron juhlasali, Suomenlinna

 

Schlagereita, kuplettaja ja vintage-musiikkia 1920-luvun riehakkaassa salakapakka-tunnelmassa. Humoristisen ja nostalgisen esityksen kupliva energia ja pilke silmäkulmassa nostattaa hymyn huulille ja laittaa jalan vipattamaan.

Esityksen muusikot ovat epookkitaidoistaan tunnettuja huippuammattilaisia: Reetta Ristimäki (laulu), Juha Hostikka (laulu) & Marko Puro (piano)

Esitys on osa pyhäinpäivänä 31.10.Suomenlinnassa

vietettävää Viaporin Kekri -tapahtumaa

Esityksen kesto n. 30min

Liput 18€

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja Bastion Bistron juhlasalissa. Esityksessä on 36 katsojan kiintiö, jolla varmistetaan riittävät turvavälit. Lisäksi suosittelemme suojamaskin käyttöä konsertin aikana.

"Kieltolakikonsertissa kuplettien loppusoinnut putoilivat kohdilleen just eikä melkein" - Arto Pajukallio / HS

SALAKAPAKKA MUSTA MIRRI 

&

100 VUOTTA KIELTOLAISTA -TARINAKONSERTTI 

 

Schlagereita, kuplettaja ja vintage-musiikkia 1920-luvun riehakkaassa salakapakka-tunnelmassa. Vauhdikas tarinakonsertti vie yleisön tarinoin, kuvin ja musiikin keinoin iloiselle 20-luvulle, mutta väläyttää näkyviin myös kieltolain ajan rosoisen kääntöpuolen. Käsittelyssä ovat mm. jatsitytöt, kova tee, jatsityttöjen kahvilaelämä ja kaupunkilaisten innostus autoiluun. Humoristisen ja nostalgisen esityksen kupliva energia ja pilke silmäkulmassa nostattaa hymyn huulille ja laittaa jalan vipattamaan.

 

Esityksen muusikot ovat epookkitaidoistaan tunnettuja huippuammattilaisia: 

Reetta Ristimäki (laulu), Juha Hostikka (laulu), Marko Puro (laulu, piano), Jukka Ojala (harmonikka) ja Sara Puljula (basso ja lyömäsoittimet)
Käsikirjoitus: Reetta Ristimäki

Tilaa esitys!

Voit valita viiden hengen kokoonpanon tai kolmen hengen trion. Myös kesto on muokattavissa esimerkiksi 2 h (sis. väliajan) tai 1,15 minuuttia ilman väliaikaa. Halutessa esityksen voi tilata myös lyhyempänä tai useammassa pätkässä. 

 

lyhennelmä ensimmäiseltä puoliajalta: 

https://youtu.be/FbulweFuwI0

lyhennelmä toiselta puoliajalta:

https://youtu.be/6ByXua7gPlo  

salakapakka_logo.jpg