Sirpale_eilistä_1.jpg

Sirpale eilistä -konsertti

ESITYKSET 2021

PE 6.8. klo 21, Tampereen Teatterikesän TelttaLab, Tampere

LA 7.8. klo 19, Seinäjoki-sali, Seinäjoki

TO 12.8. klo 19, Kaukasten Juhlatalo, Hyvinkää

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, joilla on jotain yhteistä: Vuosien varrella kertynyt laulujen aarre-aitta Anna-Mari Kähärän upeita lauluja, joita ei saa koskaan laulaa tarpeeksi! Niin oli pakko luoda sanan ja sävelten ilta!

Sirpale eilistä tarjoaa upean sanan ja sävelten illan. Vuosien varrella kertynyt aarre-aitta Anna-Mari Kähärän upeita lauluja, joita ei saa koskaan laulaa tarpeeksi!

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, jotka Anna-Mari Kähärän musiikki tuo yhteen!

 

Esiintyjät: Pirjo Aittomäki, Susanna Haavisto, Reetta Ristimäki, Essi Wuorela ja Timo Alakotila (pianisti)

Kesto: 2 h (sis. väliajan)

Katsojakommentti:

"Upea esitys! Niin hienosti rakennettu ohjelma. Neljä taitavaa laulajaa pani persoonansa peliin Anna-Mari Kähärän lauluissa. Nerokkaat tekstit heräsivät eloon ja sukelsin oitis tarinoihin itku ja nauru käsi kädessä. Kaikkea tätä pianisti väritti taidolla ja eli niin mukana. Lämmin kiitos koko työryhmälle!" 

Esiintyjät: Pirjo Aittomäki, Susanna Haavisto, Reetta Ristimäki, Essi Wuorela ja Timo Alakotila (pianisti)

Kesto: 2h (sis. väliajan, tai sopimuksen mukaan)

 

Tekniikka: 4 X laulumikrofoni, viritetty piano tai flyygeli