Sirpale_eilistä_1.jpg

Sirpale eilistä -konsertti

ESITYKSET 2021

PE 6.8. klo 21, Tampereen Teatterikesän TelttaLab, Tampere

LA 7.8. klo 19, Seinäjoki-sali, Seinäjoki

TO 12.8. klo 19, Kaukasten Juhlatalo, Hyvinkää

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, joilla on jotain yhteistä: Vuosien varrella kertynyt laulujen aarre-aitta Anna-Mari Kähärän upeita lauluja, joita ei saa koskaan laulaa tarpeeksi!

Sirpale eilistä tarjoaa upean sanan ja sävelten illan, kun neljä erilaista laulajaa tulkitsee Anna-Mari Kähärän koskettavia lauluja. Esitys on tiheätunnelmainen konsertti, jossa kotimaisten runoilijoiden tekstit tarjoavat tarttumapintaa monenlaisille kuulijoille. Anna-Mari Kähärä on säveltänyt lauluja mm. Anna-Leena Härkösen, Eeva-Liisa Mannerin ja Susanna Haaviston teksteihin.

Sirpale eilistä konsertissa esiintyvät tangokilpailun finalistina viimeksi esiin noussut Pirjo Aittomäki, koko kansan rakastama näyttelijä Susanna Haavisto, musiikkiteatteritaiteilija Reetta Ristimäki, Rajaton-yhtyeestä tuttu Essi Wuorela sekä äskettäin vuoden etno-muusikkona palkittu pianisti Timo Alakotila.

Kesto: 2 h (sis. väliajan)

Katsojapalaute Oulun kaupunginteatterista syyskuussa 2019:

"Upea esitys! Niin hienosti rakennettu ohjelma. Neljä taitavaa laulajaa pani persoonansa peliin Anna-Mari Kähärän lauluissa. Nerokkaat tekstit heräsivät eloon ja sukelsin oitis tarinoihin itku ja nauru käsi kädessä. Kaikkea tätä pianisti väritti taidolla ja eli niin mukana. Lämmin kiitos koko työryhmälle!

Esiintyjät: Pirjo Aittomäki, Susanna Haavisto, Reetta Ristimäki, Essi Wuorela ja Timo Alakotila (pianisti)

Kesto: 2h (sis. väliajan, tai sopimuksen mukaan)

 

Tekniikka: 4 X laulumikrofoni, viritetty piano tai flyygeli