Palvelut

Greta Tuotanto / Greta Productions on pitkän linjan musiikkiteatteriammattilaisen Reetta Ristimäen kehittämä ohjelmatoimisto ja taiteellinen tuotantoyhtiö. Osaaminen koostuu taide-esitysten ideoinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta, taiteilijavälityksestä ja monenlaisesta elämysmuotoilusta. Greta Productions välittää myös luennointia ja lauluopetusta Gretan laulustudiossa. Täältä voi myös tilata work shoppeja ja kursseja liittyen musiikkiin, ilmaisuun ja laulamiseen. Tilattavaksi valmiit kiertuesitykset löytyvät tältä sivustolta "Esitykset" -valikosta.

Välitämme kotimaisia huippuesiintyjiä ja etabloituneita asiantuntijoita eri aloilta.

Ideoimme ja suunnittelemme ohjelmallisia kokonaisuuksia ja teemoja esimerkiksi kulttuuritaloille.

Laadimme yhdessä tilaajan kanssa kuhunkin tilaisuuteen sopivan konseptin, budjetin ja esiintyjäjoukon, oli tilaajana sitten julkinen taho tai yksityinen yritys.

Huolehdimme sisältötuotannosta, esiintyjien palkkaamisesta ja sopimuksen mukaan muista tapahtumaan liittyvistä paperitöistä ja muista käytännön järjestelyistä.

Hintamme paketoidaan kokonaisuuksiksi tilaajan toiveiden mukaan asteikolla avaimet käteen tai yksittäinen esiintyjä tilaisuuteenne, tilaajan toiveiden mukaan.

  • Yritystapahtumia, yksityistilaisuuksia, Show ja Dinner -illallisia

  • Monitaidetapahtumia, teematapahtumia laajoille joukoille, kohdennetuille ryhmille 

  • Ilmaistapahtumia ja matalan kynnyksen elämyksiä pienellä rahalla